Соопштение ЈП издава локации за поставување на Кафеавтомати

Почитувани

ЈП Градски пазар Охрид издава локации за поставување на Кафеавтомати (кафемати) на повеќе локации во Општина Охрид. За дополнителни информации можете да се обратите во просториите на ЈП Градски пазар Охрид секој работен ден од 08 до 15 часот.

 

ЈП Градски Пазар Охрид