Оглас за издавање тезги за новогодишни и божиќни украси. 03-627/1

Оглас за издавање тезги за новогодишни и божиќни украси.

По повод Новогодишните и божиќните празници, ЈП Градски пазар Охрид издава под закуп тезги за продажба на Новогодишни и Божиќни украси на плоштадот Крушевска република.

Сите заинтересирани лица кои што сакаат да изнајмат тезги треба да се пријават најкасно до 05.12.2022 година во просториите на ЈП Градски пазар Охрид бул.Туристичка бр.79.

Дополнителни информации може да се добијат во просториите на ЈП Градски пазар Охрид.