8 години од основањето на Ј.П Градски Пазар – Доделени 2 јубилејни награди

Денеска јавното претпријатие Градски Пазар, скромно го одбележа 8 годишното постоење од основањето. Беа доделени 2 јубилејни награди, на кои им ги додели претседателката на советот на општина охрид, која воедно беше и прв директор на ова претпријатие од основањето. На скромната свеченост присуствуваа и директорите на јавните претпријатија и секретарот на општина Охрид.