Известување во врска со огласи за Електронско наддавање Почитувани во Прилог следува Упатство за користење на интернет страната за аукции.

Известување во врска со огласи за Електронско наддавање Почитувани во Прилог следува Упатство за користење на интернет страната за аукции. Со Ваше најавување на веб страната http://www.eaukcijaohrid.mk можете да проверите кога е закажана аукцијата во точно определен рок. Симнете го Упатството тука…