ЈП ГРАДСКИ ПАЗАР-Охрид издава под закуп тезги за 8 ми март

ОГЛАС бр.02/2023

По повод празникот 8-ми Март, ЈП Градски Пазар Охрид, издава под закуп тезги за продажба на украси и цвеќе на плоштадот Крушевска Република (кај Стариот чинар).
Дополнителни информации можат да се добијат во административните простории на ЈП Градски Пазар Охрид на Бул. Туристичка бр.79.
Лицата заинтересирани за изнајмување на тезгите да се пријават во административните простории на ЈП Градски Пазар Охрид.
Огласот трае до 02.03.2023 година.