Оглас За поставување на тезги за продажба на украси и цвеќе

По повод празникот 8-ми Март, ЈП Градски Пазар Охрид, издава под закуп тезги за продажба на украси и цвеќе на плоштадот Крушевска Република (кај Стариот чинар) за период од 01.03.2022 до 09.03.2022.
Дополнителни информации можат да се добијат во административните простории на ЈП Градски Пазар Охрид на Бул. Туристичка бр.79.
Лицата заинтересирани за изнајмување на тезгите да се пријават во административните простории на ЈП Градски Пазар Охрид.
Огласот трае до 28.02.2022 година.

ЈП Градски Пазар Охрид
В.Д Директор
Александар Попоски